Prezentare


Școala Gimnazială Montessori Haus Timișoara este prima instituție de tip Montessori, din sistemul educațional, particular, din România, autorizată de Ministerul Educației Naționale, în anul 2007 și acreditată în 2013.
Preșcolarii și elevii acestei instituții sunt îndrumați și susținuți de cadre didactice cu formare inițială în domeniul pedagogic și specializare în pedagogia Montessori.
Concepută cu peste un secol în urmă de doamna doctor Maria Montessori, alternativa educațională Montessori este actuală în aplicabilitatea ei, răspunzând în continuare nevoilor copiilor de dezvoltare într-un mod natural, independent de rasă, credință și apartenență socială.

În calitate de prima instituție de tip Montessori din învățământul particular Românesc și de autoare a primei programe școlare Montessori din Europa, autorizată de Ministerul Educației, Școala Primară Montessori este considerată o deschizătoare de drumuri, devenind astfel un etalon al învățământului de calitate la nivel național și o școală unică în peisajul educațional bănățean.

  • Share :
Call Now Button