Ramona Ratiu | Blog Montessori Haus Timisoara | , , , , ,

„Patru elevi din Timișoara au transformat joaca în performanță. Copiii au participat la Olimpiada Mind Lab, un eveniment educațional unde participanții se întrec în jocuri de logică și strategie.

Concurenții din orașul de pe Bega au excelat la toate jocurile din olimpiadă, deloc ușoare, de altfel, și au învins alte 14 echipe de pe trei continente. Punctajul mare le-a adus medalia de aur și șansa de a urca pe prima treaptă a podiumului.

Performanța obținută de campionii Mind Lab a fost sărbătorită de toți colegii din școală. Chiar dacă la olimpiadă doar s-au jucat, membrii echipei din Timișoara recunosc că nu a fost ușor să obțină aurul.

Membrii echipei din Timișoara și-au dezvoltat și o strategie proprie de joc, totul pentru a câștiga mai multe runde. Jocul de Dame, jocul Abalone, Octi și jocul Quoridor au fost cele patru probe ale olimpiadei. Concurenții timișoreni au jucat câte șase runde pentru fiecare joc.

Metoda educațională Mind Lab a fost demarată în urmă cu 22 de ani de mai mulți jucători de Șah, Go și Bridge, alături de educatori și psihologi. În prezent, este folosită în mii de instituții de învățământ din toată lumea și este cunoscută pentru beneficiile aduse copiilor.” Digi 24

Întotdeauna ne face o placere deosebită să primim oaspeţi şi vizitatori în instituţia noastră de învăţământ. Dacă doriţi să ne faceţi o vizită, să vedeţi în ce mediu se bucură, învaţă şi se dezvoltă copiii noştri, vă rugăm să vă programaţi o vizită apăsând pe butonul de mai jos.

 

Pentru a afla adresa instituţiei noastre şi datele de contact, vă rugăm să faceţi click aici.  Ne găsiţi pe Facebook aici.

 

Call Now Button